Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Apple’dan dev ekranlı iPad Pro sürprizi

Apple’dan dev ekranlı iPad Pro sürprizi

haber haber -
8 0

Apple, Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda (WWDC22) iOS 16, MacOS Ventura, iPadOS 16, watchOS 9’un yanı sıra M2 işlemcili MacBook Air ve Pro modellerini vitrine çıkardı. Aynı zamanda Apple Pay Later gibi yeni servislerini duyuran şirket, iPad serisine yeni bir soluk getirecek dev ekranlı bir Pro modeli üzerinde çalışıyor. İddialara göre 14.1 inç iPad Pro, çok yakında tanıtılacak.

M1 işlemcisiyle çıtayı yükselten ve WWDC22‘de tanıtılan iPadOS 16 ile de artık neredeyse bir bilgisayar deneyimi sunmaya yaklaşan iPad serisiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Sektörde sızıntılarıyla bilinen Majin Bu, Apple‘ın 14,1 inç ekranlı, RAM, işlemci ve depolama tarafında da ilklere imza atacak bir iPad Pro üzerinde çalıştığını söyledi.

Sızıntıya göre 14.1 inç iPad Pro, WWDC22‘de vitrine çıkan Apple M2 işlemcisinden güç alacak. Tabii böyle bir durumda pazardaki en güçlü tablet unvanını rahatlıkla alacağını da belirtelim.

Apple, 14.1 inçlik tabletin yanı sıra seleflerine kıyasla ciddi yeniliklerle gelmesi beklenmeyen, yenilenmiş 11 inç ve 12.9 inç iPad Pro modellerini de önümüzdeki aylarda vitrine çıkaracak. Son olarak ekim ya da kasım aylarında tanıtılacakları iddia ediliyor.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir