Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Gent maçı öncesi konuştu! “Çeyrek finale kalmak istiyoruz”

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Gent maçı öncesi konuştu! “Çeyrek finale kalmak istiyoruz”

haber haber -
6 0

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Gent maçı öncesi konuştu! “Çeyrek finale kalmak istiyoruz”

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 8 Mart Dünya Kadınları Günü’nü kutlayarak başladığı basın toplantısında, yarın Belçika’nın Gent ekibiyle oynayacakları UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu mücadelesinden avantajlı bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirtti. Her iki takım için de zorlu bir maç olacağını söyleyen Belözoğlu, UEFA Konferans Ligi’nin ana hedeflerinden birinin bu turu geçip çeyrek finale kalmak olduğunu vurguladı. Türkiye’nin son zamanlarda Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla çok acı günler geçirdiğini hatırlatan Belözoğlu, bu sürecin kendilerini de etkilediğini sözlerine ekledi.

Belözoğlu, kadrolarında birçok önemli futbolcunun olduğunu ifade ederek, yarın hepsine ihtiyaçları olduğunu belirtti ve iyi hazırlandıklarını söyledi. İki ayaklı bir maç olduğunu hatırlatan teknik direktör, skordan öte oyuna motive olduklarını ve mutlu bir skorla ayrılmalarının evlerinde güçlü kılacağını belirtti. Ayrıca Türkiye’nin futboldaki puan ortalamasını yükseltmek ve puanına katkı vermek de en büyük hedeflerinden biri olduğunu sözlerine ekledi. güvenilir bahis siteleriBaşakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun açıklamaları, takımının yarınki maça olan motive ve hedeflerinin yüksek olduğunu gösteriyor. Türkiye’nin yaşadığı acıların kendilerini de etkilediğini vurgulayan Belözoğlu, ülke puanına katkı vermek ve Türkiye’nin futboldaki yerini yükseltmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Emre Belözoğlu, takımının özgüveninin yüksek olduğunu ve Gent karşısında iyi bir performans sergileyeceklerine inandığını söyledi. Ayrıca, takımının hedeflerinin sadece bu maçla sınırlı olmadığını, sezon sonunda da başarılı bir performans göstermek istediklerini belirtti.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir