Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Galaxy Buds 2 Pro

Galaxy Buds 2 Pro

haber haber -
8 0

Samsung, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Yakın zamanda duyurulması beklenen akıllı saati Galaxy Watch 5’e odaklanan Samsung, aynı zamanda Galaxy Buds 2 Pro için de çalışmalarını tamamlamış olabilir.

91Mobiles ve Evan Blass tarafından sızdırılan yeni görüntüler, Samsung kablosuz kulaklığının render tasarımlarını ortaya koydu. Üç farklı renk seçeneğiyle geleceği gözlemlenen Galaxy Buds 2 Pro, hemen hemen bir önceki Galaxy Buds 2’ye yakın bir tasarıma sahip.

Kablosuz kulaklıklardan alıştığımız üzere, Galaxy Buds 2 Pro üzerinde de şarj noktaları, algılama sensörü ve birden fazla mikrofon yer alıyor. Teknik özellikleri şimdilik belirsiz olsa da, Galaxy Buds Pro’da bulunan ANC (aktif gürültü önleme) ve 360° Uzamsal ​​Ses gibi özelliklere sahip olacağını düşünüyoruz.

Yeni kablosuz kulaklığın ayrıca suya-toza karşı dayanıklılık konusunda bazı iyileştirmeler alması bekleniyor. Samsung’un rakipleri toza ve suya dayanıklılık için IP57 sertifikasına sahipken, Galaxy Buds’larda henüz IPX2 veya IPX7 tercih ediliyor.

Kulaklığın render görsellerine göre Galaxy Buds 2 Pro’nun kutu tasarımında da birtakım değişiklikler var. Daha önceki sızıntılarda kutudaki dahili bataryanın büyüyeceği söylenmişti ve buna bağlı olarak kutunun daha genişlediğini görüyoruz. Ayrıca şarj durumunu gösteren bir LED ışık ile USB Type-C bağlantı noktası göze çarpıyor.

Samsung’un resmi lansmanı ne zaman yapacağı bilinmese de, Galaxy Buds Pro 2’nin beklenenden erken piyasaya sürülebileceği iddia edildi. Önceki sızıntılar Galaxy Buds Pro 2’nin üretime girdiğini ve yaz döneminde duyurulacağını ortaya koydu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir