Teknocini-Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Gökçe Güreşçi: İlk projem dijital platformlarda yayınlanacak

Gökçe Güreşçi: İlk projem dijital platformlarda yayınlanacak

Tekno Cini Tekno Cini -
1 0

Gökçe Güreşçi: İlk projem dijital platformlarda yayınlanacak

Tuğçe Gökçe Güreşçi markası ile özgün elbise tasarımlarını tüketiciye sunan girişimci iş kadını Gökçe Güreşçi, oyunculuk eğitimi almaya başladığını söyledi.

Moda tasarımcısı kardeşi Tuğçe ile “Tuğçe Gökçe Güreşçi” markasını kuran Gökçe Güreşçi, şimdilerde oyunculuk eğitimleri alıyor. Amacı ise dijital platformlarda yayınlanacak yapımlarda rol almak.

Oyunculuk eğitimiyle ilgili konuşan Gökçe Güreşçi, “Oyunculuk derslerinde ilerleme kaydettim. Kendimi yetiştirmek için çok çalışıyorum. Oyunculuk, şan ve drama dersleri aldım. Dizi sektörü oyuncular ve çalışanlar açısından oldukça zorlayıcı. Fakat dijital platformlara yapılan işler genelde daha fleksibil olarak çekiliyor. Stres ve iş yoğunluğu açısından daha rahat çalışma ortamına sahip. Günümüzde yıldız olmanın yolu dijital platformlardan geçiyor. Dizi ve sinemalar artık dijital platformlardan daha çok izleniyor. Ben de günümüz şartlarına ayak uydurarak ilk işimi dijital platformlara yapmak istiyorum” dedi.

Hazır hissetmeden herhangi bir projeye başlamam

Öte yandan oyunculuk eğitimleri için günün hızlı geçtiğini ve zamanın yetmediğini belirten Gökçe Güreşçi  “Ama kendimi oyunculuk alanında tam yeterli görmediğim sürece herhangi bir projeye başlamam söz konusu bile olamaz” ifadelerini kullandı.

Film tekliflerini bekletti

Bazı projeler için kendisine tekliflerin geldiğini söyleyen Gökçe Güreşçi, “Bazen öyle güzel teklifler geliyor ki, hayır demekte zorlanıyorum. Ama derslerim tamamlanmadığı sürece bu projelerde istediğim performansı sergilemem çok zor olur. O nedenle çalışmalarımı daha da hızlandırdım” diyerek önümüzdeki süreçte kendisinin ekranlarda olacağına dikkat çekti.

​​​​​​​

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir