Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. İnstagram Feedback Required Hatası Nedir?

İnstagram Feedback Required Hatası Nedir?

haber haber -
13 0

İnstagram Feedback Required Hatası Nedir?

Dünyanın en kullanıcı dostu platformlarından biri olan Instagam, erişim sorunlarıyla karşımıza cıkmaktadır. Bir kullanıcı, hesabına giriş yapmaya çalışırken ” instagram feedback required hatası   ” ile karşılaştığında ne yapacaklarını ve ne anlama geldiğini araştırmaya başlamıştır.

İnstagram Feedback Required Hatası ile karşılaştığınız da “Geri bildirime ihtiyacım var” anlamına gelmekte olduğunuzu bilmeline gerekmektedir. Instagram kullanıcılarının uygulamada hesaplarına giriş yapmaya çalıştıklarında gördükleri ” Feedback Required  ” yazısı ile karşılaşmaktadırlar. “Geri bildirime ihtiyacım var” anlamına gelen bu yazı hata oluşursa, kullanıcı geri bildirim sağlamalıdır.

Geri bildirim için gerekli olan hata ile ilgili konular gündemin en çok tartışılan konuları olsa da Instagram’dan bir açıklama yok gibi görünüyor. Söz konusu sorun bir sunucu hatasından kaynaklanıyor gibi görünmektedir. Bu konuda bilgi almak için Hata Usta sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İnstagram Feedback Required Hatasının Çözüm Yolları Nelerdir?

Sosyal medya platformu, Instagram’da “feedback_required” hatası alıyorsanız IP adresiniz geçici olarak yasaklanmış demektir.  Ağı değiştirdiğinizde, IP adresi değişir. Bu nedenle, “feedback_required” hatası kaldırılır.

iPhone kullanıyorsanız, Wi-Fi’ı açmak veya kapatmak için ekranın altından yukarı kaydırın ve Wi-Fi simgesine dokunun.

Ağı değiştirdikten sonra Instagram uygulamasını kapatın ve yeniden açın.  Bu sefer “feedback_required” hatası ortadan kalkacaktır.  Hatalar yaygın bir sorundur, bu yüzden lütfen Meta bunları düzeltene kadar bekleyin.

Sorunun sunucudan kaynaklandığı göz önüne alındığında, düzeltmenin kendi başına yapılması gerekir. Çözülmeyen hatalarda mutlaka uzman kişilerden yardım almanız gerekmektedir. Bu konuda bilgi almak için Hata Usta sitesine bakabilirsiniz.

Kaynak : https://hatausta.com/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir