Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. iPhone 14 için heyecanlandıran aşama

iPhone 14 için heyecanlandıran aşama

haber haber -
9 0

iPhone 13, selefine göre fazla değişiklik sunmamasıyla bazılarımız için hayal kırıklığıydı. Son yıllarda akıllı telefonların tasarımları ve özellikleri birbirini tekrar etmeye başlasa da Apple, yeni bir şeyler eklemek için mesai harcamaktan çekinmiyor. Umutla beklediğimiz iPhone 14 ise bazı değişiklikler sunacak. Bunlardan bizi belki de en çok heyecanlandıran kısım için iyi haber geldi.

Şu ana kadar ortaya çıkan bilgilere göre bu nesilde ‘mini’ seçeneğine veda edeceğiz. Bunun yerine standart iPhone 14’ün ‘Max’ adında bir seçeneği olacak. Böylelikle Pro modele yükseltmeden standart iPhone 14’ü daha büyük bir ekranda deneyimleyebileceğiz. Bu gelişmeler beklendiği için yeni neslin en dikkat çekecek özelliklerinden biri ekran. The Elec’ten gelen rapora göre Apple, iPhone 14 ailesinde kullanılacak OLED ekranları seri üretim testine soktu.

Aslında geliştirilme sürecinin yavaş gittiğini söyleyebiliriz. BOE, ekran üretimi konusunda LG ve Samsung’un birkaç hafta kadar gerisinde. Cihaz Eylül’de çıkacak olmasına rağmen ekranların hala seri üretime girmemiş olması biraz endişe verici görünebilir. Ancak şu ana kadar iPhone 14 ailesinin ertelendiğine dair hiçbir haber çıkmadı.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir