Alaşehir’de yaşayan evli, iki çocuk babası mobilyacı Hüseyin A., geçen 1 Haziran’da saat 17:00 sıralarında, Soğuksu Mahallesi Sevgi Yolu’nda, bir sokak köpeğine ayakkabısını fırlattı. Ardından da bir restoranın önündeki motosikletlerin..
Alaşehir’de yaşayan evli, iki çocuk babası mobilyacı Hüseyin A., geçen 1 Haziran’da saat 17:00 sıralarında, Soğuksu Mahallesi Sevgi Yolu’nda, bir sokak köpeğine ayakkabısını fırlattı.
Ardından da bir restoranın önündeki motosikletlerin arkasına kaçıp, saklanan köpeği, elindeki tahta fırça sapıyla dövdü. Zavallı hayvan acı içinde bağırıp, kaçarak canını kurtardı. Çevredeki bazı hayvanseverler Hüseyin A.’ya tepki gösterip, engel olmak istedi.
TEPKİ GÖSTEREN ESNAFA BIÇAK ÇEKTİ
Hüseyin A., “Ne yapıyorsun sen” diyerek kendisine tepki gösteren kasap Mehmet Ayoğlu’nun (64) üzerine yürüyüp, cebinden çıkardığı bıçakla saldırmak istedi.
Çevredeki diğer esnaf araya girip, Hüseyin A.’yı sakinleştirmeye çalıştı. Çevredekiler bir yandan durumu polise bildirirken, bir yandan da o anları cep telefonları ile görüntüledi.
Olay anının çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından da görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılırken, ihbar üzerine olay yerine giden polis, Hüseyin A.’yı gözaltına aldı.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)