Teknocini-Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. MISS ANGEL OF TURKEY 3. GÜZELİ BELLİ OLDU!

MISS ANGEL OF TURKEY 3. GÜZELİ BELLİ OLDU!

Tekno Cini Tekno Cini -
1 0

MISS ANGEL OF TURKEY 3. GÜZELİ BELLİ OLDU!

Türkiye’nin en güzel kızı dün akşam gerçekleşen Miss Angel of Turkey 2022 yarışmasıyla belli oldu. Finale kalan 16 güzel arasından birinci Tuğba Erdoğan, İkinci Nur Sarı üçüncü Gökçe Şahin oldu. Mansiyon ödüllerini ise; Fotomodel Güzeli Selen Düzenli, Promising Egem Sümen, Catwalk ise Sıla Çınar aldı. Gecenin sunuculuğunu ünlü Miss Model of World Güzeli Cansu Taşkın ve ünlü Dj Santo Fuego üstlendi.

Miss Angel of Turkey 2022 üçüncüsü Gökçe Şahin kimdir?

Ankara’da yaşayan ve 22 yaşında olan Gökçe Şahin modellik alanında ilk adımını Miss Angel of Turkey yarışmasıyla yaptı. Dolu dolu geçen kampın ardından Şahin, gelen teklifleri değerlendirip kariyerini şekillendireceğini söyledi. İstanbul Üniversitesi Tıbbi Dökümantasyon bölümü okuyan Şahin aynı zamanda fitness, crossfitt ve yüzme alanlarıyla ilgileniyor. Dünya mutfağına merakını da söyleyen Şahin; ” sanatla içiçe bir yaşantım var ve bunun yanında yağlı boya tuval çalışmaları da yapıyorum” dedi.

Birbirinden değerli isimlerinde oy verdiği ve başarılı şekilde derece alan Şahin, 1.80 boyunda, 22 yaşında ve ulusal alanla ilgili tüm kriterlerini şekilllendiriceğini belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir