Spor

Nihat Kahveciden Kalite Açıklaması

Nihat Kahveciden Kalite Açıklaması Süper ligde son hafta Konyaspor ile karşılaşan Beşiktaş karşılaşmayı beraberlikle bitirdi. Maçın hemen ardından ise Nihat Kahveci TRT Spora çok önemli açıklamalarda bulundu. Kahveci yaptığı açıklamalarda..

Nihat Kahveciden Kalite Açıklaması

Nihat Kahveciden Kalite Açıklaması

Süper ligde son hafta Konyaspor ile karşılaşan Beşiktaş karşılaşmayı beraberlikle bitirdi. Maçın hemen ardından ise Nihat Kahveci TRT Spora çok önemli açıklamalarda bulundu. Kahveci yaptığı açıklamalarda Beşiktaş’ın gol pozisyonları yakalayamadığını belirtti. Kalite eksikliğini olduğunu ifade eden Nihat Kahveci Önder hoca varken durumun daha iyi olduğunu açıkladı. Valerien Ismaelın kalite eksikliği konusunda çalışma yapması gerektiğinin altını çizen Kahveci bu açıklamaları ile tartışmalara neden oldu.

Nihat Kahveciden Bomba Sözler

Süper ligin son haftasında Konyaspor’u misafir eden Beşiktaş maçı beraberlikle bitirdi. Maçın hemen ardından ise Nihat Kahveci TRT Spora önemli açıklamalarda bulundu. Kahveci sekiz maçta 11 gol atmış Beşiktaş bu golleri de Alanyaspora atmış dedi. Burada gol konusunda büyük bir sıkıntı var şeklinde bomba sözler sarf etti. Yaşanan gol sorununun ise kalite yetersizliği olduğunu savunan Nihat Kahveci bu şekilde açıklama yaparak dikkat çekti.

Önder Hoca Döneminde Daha Çok Pozisyon Oluyordu

Nihat Kahveci yaptığı açıklamalarda Önder hoca döneminde daha çok gol pozisyonları elde ediliyordu diyor. Ancak Valerien Ismael döneminde bu detayda büyük bir düşüş gözlemleniyor ifadelerine yer verdi. Gol pozisyonu konusunda kalite eksikliği var, şampiyon olabilmek için kalite her zaman önemlidir diyen Kahveci bu açıklamaları ile dikkat çekiyor. Konyaspor karşısında da gol pozisyonu konusunda yetersiz kalındı diyen Nihat Kahveci bu şekilde açıklama yaptı.

noktabet

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL