Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Nikon’dan vloggerlar için özel kamera

Nikon’dan vloggerlar için özel kamera

haber haber -
7 0

Günümüzde sosyal medyanın gücü yadsınamaz. Dijital ortam üzerinden içerik üretenlerin sayısı da bu güç işe birlikte gün geçtikçe artıyor. Nikon’un yeni piyasaya sürülen Z30 fotoğraf makinesi de direkt olarak bu kişileri hedef alıyor. Şirket, yeni modellerinde vloggerlar için birçok önemli özellik sunuyor.

Nikon Z30, Z serisi ürün yelpazesindeki en küçük ve en hafif tasarıma sahip fotoğraf makinesi olarak öne çıkıyor. Dokunmatik ekran, 4K UHD video, göz ve yüz izleme, yerleşik stereo, harici mikrofon girişi ve 125 dakikaya kadar kesintisiz video kayıt süresi ile bu cihaz birçok vlogger dostu özelliğe sahip.Yeni Z30, 20 megapiksel APS-C boyutunda/DX biçimli kırpma sensörü de içeriyor. Sadece fotoğraf makinesi olarak kullanıldığında ise Z30, EN-EL25 pili ile 330 çekim yapabiliyor. Nikon yöneticisi Jay Vannatter’ın yaptığı açıklamalar da Z30’un vlogger ihtiyaçları için tasarlanan bir kamera olduğunu kanıtlar nitelikte:

Değiştirilebilir lenslere sahip gerçek bir kamera, bir içerik oluşturucularının evriminde önemli bir adım. İçerik oluşturucularının, yaratıcılıklarını daha da ileri götürmelerine ve topluluklarını büyütmelerine yardımcı olmak için en iyi içerikleri nasıl elde edeceklerine dair varsayımları ortadan kaldırarak desteklemek istiyoruz.

Nikon Z 30, Temmuz ortasında mağazalardaki yerini alacak. Yeni modelin yurt dışı başlangıç fiyatı 799 avro olarak açıklandı. Vloggerlar hedeflenerek tasarlanan bu kameranın fiyatı farklı lenslerle birlikte artıyor. Nikon ayrıca yeni vloggerlar için, SmallRig tripod, Nikon ML-L7 Bluetooth uzaktan kumandası ve Rode VideoMicro mikrofonu içeren Creators Aksesuar Paketi sunuyor. Bu paketin fiyatı ise 150 avro.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir