Güncel

Photoshop Bilmeden Tasarım Yapmak

Photoshop Bilmeden Tasarım Yapmak Tasarım yapmak, fotoğraf düzenlemek ve fotoğraflara efektler vermek için özel olarak geliştirilen Photoshop programını kullanmak ciddi bir eğitim gerektirir. Kompleks bir yapıda bulunan Photoshop programını bilmeyenler..

Photoshop Bilmeden Tasarım Yapmak

Photoshop Bilmeden Tasarım Yapmak

Tasarım yapmak, fotoğraf düzenlemek ve fotoğraflara efektler vermek için özel olarak geliştirilen Photoshop programını kullanmak ciddi bir eğitim gerektirir. Kompleks bir yapıda bulunan Photoshop programını bilmeyenler tasarım yapabilir mi, photoshop olmadan fotoğraf düzenlenebilir mi soruları sıklıkla soruluyor. Dijibiz sayesinde dileyen herkes kartvizitten davetiyelerine, afişlerden el ilanlarına ve daha pek çok konuda Photoshop programına hakim olmadan da tasarım yapabilirsiniz. Günümüzün en popüler online tasarım sitesi olan Dijibiz, kullanıcılarına benzersiz imkanlar ve fırsatlar sunuyor. Tasarım konusunda tecrübesi ve bilgisi olmayanlar, Photoshop programını daha önce kullanmayanlar da Dijibiz ile çok özel tasarımlarını yapabiliyorlar.

Photoshop Kullanmadan Tasarım Yapmak

Fotograf tasarımı ve benzeri tasarımlar denildiğinde herkesin aklına ilk olarak Adobe Photoshop programı gelir. Ancak söz konusu programın yeni nesil güncellenmiş hali oldukça pahalı ve oldukça zor bir uygulamadır. Gerek sosyal medya hesapları için gerekse şirketleri için el ilanı, afiş, kartvizit, davetiye gibi tasarım yapmak isteyenler için Photoshop programı olmadan da tasarım imkânı sunan Dijibiz sitesini kullanabilirsiniz.

Dijibiz’in ücretsiz olarak üye olan tüm kullanıcılarına sunduğu grafik tasarım uygulaması Photoshop programını bilmeyenlere de tasarım fırsatları sunuyor. Söz konusu siteye üye olduğunuzda kullanımınıza sunulan binlerce hazır şablon, sayısız yazı karakteri ve renk uyumu ve sayısız resim ve sembol arşivi ile tasarımlar yapabilirsiniz.

Dijibiz’le Kendin Tasarla

Dijibiz tasarım sitesi son yılların en popüler ve en sık kullanılan tasarım aracı olarak sosyal medya tasarımları, hikaye tasarımları, basıma verilecek görsel tasarımlar, web site tasarımı ve çok daha fazlası için sınırsız imkanlar sunuyor. Dijibiz ile benzersiz tasarım yapmak, hikayeler oluşturmak, şirketinizi ve markanızı öne çıkartacak görseller hazırlamak için photoshop programını kullanmanıza hiç gerek kalmıyor. Dijibiz seçenekleri arasında yer alan kendin tasarla özelliği ile en özgün tasarımları kendi kendinize yapabilir ve tasarımlar için para harcamak zorunda kalmazsınız. Kısa sürede üye olabileceğiniz Dijibiz programları ile logo tasarımı, web site tasarımı, sosyal medya hikaye oluşturma, fotoğraf düzenleme, video düzenleme, afiş, kartvizit, davetiye tasarımı gibi dilediğiniz ve hayal ettiğiniz her şeyi yapabilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL