Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Piknik Masası

Piknik Masası

haber haber -
6 0

 

Piknik Masası

Her ne kadar doğada piknik yapmanın tadı eşsiz olsa da oturacak bir yer bulmak çoğu zaman sıkıntı olabiliyor. İşte bizde tam bu nedenden dolayı pek çok kişinin piknik zevkini daha iyi hale getirebilmek için çeşitli ahşap piknik masası sağlıyoruz. Pek çok park ve bahçede görebileceğiniz bu piknik masaları sayesinde ailenizle ya da arkadaşlarınızla bir kafede oturup sohbet ediyormuş gibi piknik yapabilirsiniz. Ürünlerimizin doğa ile bir bütün içerisinde olabilmesi adına ahşap kullanımını daha uygun bularak ahşap piknik masası sizlere sunuyoruz.

Ahşap Çiçeklik

Ahşap çiçeklik modelleri ilk üretildiği tarihten bu yana ortamlara şıklık katmasıyla bilinir. Bu yüzden en çok seçilen ürünlerimizden de biridir. Ahşap çiçeklik özellikleri arasında üstün estetik ve akustik özellikler taşımaktadır.  Geri dönüşüm özelliğine sahip, üretim ve uygulama açısından çevre kirliliği oluşturmayan doğaya uyumlu bir malzemedir. Ahşap malzemenin hafif olması, atölyede üretilen ahşap yapı elemanlarının şantiyeye ulaştırılmasını kolaylaştırmaktadır. Bu özelliklere de bakacak olursak ahşap çiçeklik sizin için ideal olacak en iyi modeldir.

Ahşap Saksı

Dekorasyonun en önemli parçalarından birisi olan saksı, ortama hoşluk katan ve adeta havasını değiştiren bir özelliğe sahiptir. Tercihinizi doğallıktan yana kullanmak isterseniz de, son zamanlarda üretimi artan ve oldukça tercih edilen ahşap saksı, değişik model ve renkleriyle dikkat çekicidir. Nefes alan ve her zevke hitap eden bu ürün çok kullanışlı diyebiliriz. Ev ve ofislerde küçük boyutlarını, bahçe ve site gibi alanlarda büyük boyutlarını düşünebiliriz. Çiçeklerin toprakla hayat bulduğunu düşünürsek, sağlıklı bir şekilde büyümelerini sağlamak için saksı seçimine dikkat etmeliyiz. Geri dönüşüme sahip ve doğayla uyumlu bir malzeme olan ahşap saksı, vakum emprenyeli ve çam keresteden imal edilir. Birçok açıdan kullanım kolaylığı sunan Ahşap saksı, dayanıklı bir ürün olduğu için oldukça tercih edilmekte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yaşamaya hakkı olan her canlı gibi, çiçeklerinde sağlıklı bir şekilde büyümeye ihtiyacı vardır. Köklerinin zarar görmesi, böceklenme ve çürüme gibi olumsuz etkenler göz önünde bulundurulmalıdır.

Bu nedenle

 

 

 

 

. Bu özelliğinden dolayı mevsim koşullarına karşı direnç gösterir.

Geri dönüşüme sahip olması nedeniyle, doğayla uyumlu bir malzemedir.

Diğer ürünlere göre hafif bir malzeme olduğu için, taşınabilirliği daha kolay olan ahşap saksı, bu açıdan da avantaj sağlar.

İç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir.

Ahşap saksı, aşınma yada herhangi bir deformasyona karşı uygun koruyucu vernik yapılarak desteklenir ve ömrü uzamış olur.

Ral kodu kullanılarak renklendirilir ve böylece her ortama uyum sağlar.

Çiçeklerin sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi ve toprağın beslenmesi açısından, ısı yalıtımı son derece önemlidir. Bu nedenle de kullanım kolaylığı sağlar.

Estetik açıdan sunduğu doğal görünüm ile dekorasyonunuza fark katar.

Kalite ve performans açısından fark yaratan ahşap saksı, her alanda rahatlıkla kullanılabilecek bir üründür. Tüm bu özelliklerini göz önünde bulundurarak, avm, hastane, üniversite ve cafe gibi bir çok alanda dilediğiniz modeli tercih edebilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir