Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. POCO X4 GT 5G

POCO X4 GT 5G

haber haber -
7 0

POCO, önümüzdeki günlerde X4 GT 5G modelini vitrine çıkaracak. Globalde tanıtılacak akıllı telefonla ilgili bugüne dek birçok detay ortaya çıktı. IMEI ve NBTC veri tabanlarında göründü ve teknik özelliklerinin bir kısmı belli oldu. Son olarak cihazın tasarımı da paylaşıldı.

Çinli akıllı telefon üreticileri, yeniden markalanma olayını sıklıkla tercih ediyorlar. Halihazırda piyasada olan bir modeli, farklı bir marka adı altında genellikle aynı özelliklerle ve tasarımla tekrardan satışa çıkarıyorlar. Yaklaşan POCO X4 GT 5G de mayısta tanıtılan Redmi Note 11T Pro‘nun yeniden markalanmış bir sürümü olacak.

Akıllı telefonda 6.6 inç Full HD+ çözünürlüklü 144Hz yenileme ve 650 nit parlaklık sunan bir LCD panel yer alacak. Corning Gorilla Glass 5 teknolojisi de cihazda mevcut olacak.

İşlemci tarafında MediaTek Dimensity 8100 bulunuyor. 5 nm fabrikasyon süreciyle üretilen sahip yonga seti; dört 2.85 GHz ARM Cortex-A78 ve dört 2.0 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Mali-G610 MC6 grafik yongasıyla geliyor.

Cihaz, 8 GB RAM ve 128/256 GB depolama seçenekleriyle satışa çıkacak. Kutudan çıkar çıkmaz ise Android 12 tabanlı MIUI 13 arayüzünü çalıştıracak. Son olarak 67W hızlı şarj desteğine sahip 5.080 mAh‘lik pilden besleneceğini belirtelim.

POCO, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu bir paylaşımda uzunca bir süredir sızıntılarla gündemden düşmeyen X4 GT ve F4 5G‘nin 23 Haziran‘da globalde tanıtılacağını duyurdu. Çevrim içi düzenlenecek etkinlik; YouTube, Facebook ve Twitter’dan canlı yayınlanacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir