Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Pompalı Mutluluk Çubuğu Ve Çeşitleri Nelerdir?

Pompalı Mutluluk Çubuğu Ve Çeşitleri Nelerdir?

haber haber -
8 0

Pompalı Mutluluk Çubuğu Ve Çeşitleri Nelerdir?

 

Sertleşme problemi sıklık ile karşılaşılmaktadır. Pompalı mutluluk çubuğu sertleşme sorununda kullanılmaktadır. Ayrıca mutluluk çubuğu sertleşme sorununu kontrol altına almakta yardımcı olmaktadır. Özellikle 40 yaş üstü bireylerde sertleşme sorunu görülebilmektedir. Cinsel hayatta oldukça etkili olan sertleşme sorununun tedavisi de oldukça kolaydır.

 

Sertleşme Sorunu Nedir?

 

Sertleşme sorunu; cinsel ilişkiyi başlatacak veya bu cinsel ilişkiyi devam ettirecek yeterli derecede sertliğin olmamasıdır. Sertleşme sorunu için birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Böyle bir sorun yaşayan bireyler doktoru ile bu tedavi yöntemlerine başvurabilmektedir. İlaç tedavisi, vakum tedavisi, penil enjeksiyon gibi birçok yöntem bulunmaktadır. Hastada bu yöntemler işe yaramadığı zaman cerrahi operasyon ile penis protezi yani penil protez takılabilmektedir.

 

Üç Parçalı Şişirilebilir Pompalı Penil Protez Nedir?

 

Penisin serleşmesi beyin tarafından gerçekleşmektedir. Genital bölgedeki kan akışı artar ve böylelikle sertleşme meydana gelmektedir. Üç parçalı şişirilebilir pompalı penil protez de; pompa, rezervuar ve çift silindir mevcuttur. Bu protez fizyolojik mekanizma ile benzer bir şekilde çalışmaktadır. Şişirilebilir pompalı penil protez kişinin sertleşme probleminin çözülmesinde yardımcı olmaktadır.

 

Üç Parçalı Penil Protez Çeşitleri Nelerdir?

 

Gelişen teknoloji sayesinde penis protezlerinde oldukça önemli gelişmeler olmuştur. Üç parçalı penil protezler iki farklı kategori içerisinde incelenmektedir. Bu cihazlar genişleme özelliklerine göre sınıflandırılmıştır. Enine genişleyen protezler; uç kısmı doğal penis görüntüsüne bezemektedir. Diğer penil protez ise; hastaya özel olarak yapılmaktadır. Bu protezler enine ve boyuna genişleme özelliğine sahiptir.

 

Üç Parçalı Pompalı Mutluluk Çubuğu Ameliyatı Nasıl Yapılır?

 

Bu protezi oluşturan parçalar vücut içerisine yerleştirilmektedir. Penis içerisinde bulunan kavernöz dokusunun kenara çekilmesi ile silindirler bu bölgeye koyulmaktadır. Rezervuar ise alt karın bölgesine yerleştirilir. Protezin çalışmasını sağlayacak olan pompa ise testislere yerleştirilmektedir. Testiste olan bu pompaların sıkılması sonucu penis içerisinde olan silindirlere sıvı akışı sağlanır. Bu silindir sıvı ile dolduğu zaman penis sertleşmeye ve büyümeye başlar.

 

Serleşme sorunu sıklık ile karşılaşılmaktadır. Bu sorun çözümünde yüksek başarılar vardır. Ayrıca hasta memnuniyeti de oldukça yüksektir. Penil protezler komplikasyon oranları oldukça düşüktür. Penil protezine sahip olan kişilerde orgazma ulaşmasında herhangi bir değişiklik olmamaktadır. Ayrıca boşalma da etkilenmemektedir. Hatta penil proteze sahip olan kişiler çocuk sahibi de olabilmektedir.

Protez sahibi olan kişilerin dışarıdan protezin belli olması imkansızdır.

 

Penil proteze sahip olan kişiler doğal bir şekilde sertleşme gerçekleştirememektedir. Eğer penil protez çıkartılır ve tekrar takılmaz ise sertleşme gerçekleşmemektedir. Sertleşme sorunu başladığında çok vakit geçmeden doktor ile görüşmesi gerekmektedir. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com adresini ziyaret ederek, tedavi yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir