Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20

haber haber -
9 0

Samsung‘un 2020’de tanıttığı Galaxy S20 serisi, şu sıralar can sıkan iddialarla gündemde. Bazı kullanıcılar, akıllı telefonlarında ortada hiçbir neden yokken ciddi ekran sorunlarının patlak verdiğini iddia ederken, en ufak bir darbe ya da su teması gibi durumların da yaşanmadığını savunuyor.

Samsung Galaxy S20 Plus, yukarıda da belirttiğimiz gibi düşme ya da herhangi bir su teması olmadan ekranda yeşil ve pembe çizgilerin ortaya çıkmasıyla gündemde. Şu an için arızanın nedeni bilinmezken, şikayetten müzdarip kullanıcıların sayısının günden güne arttığını belirtelim.

Özellikle Twitter’da konuyla ilgili şikayet paylaşımı yapan çok kullanıcı oldu. SamMobile‘a göre bu sorunun çözümü ekran değişimi ve burada akıllı telefonların garanti durumu belirleyici unsur oluyor. Zira garantisi devam ediyorsa ücretsiz değişim yapıldığı, aksi takdirde kullanıcıların değişim ücretini ödemesi gerektiğine vurgu yapılıyor. Tabii burada akıllara ilk olarak ekran arızalarıyla gündemden düşmeyen Galaxy S7‘nin geldiğini söyleyebiliriz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir