Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5

haber haber -
10 0

Giyilebilir teknolojiler konusunda iddialı markalardan biri olan Samsung yeni nesil akıllı saat modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar birçok detayı hakkında fikir sahibi olduğumuz Samsung Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro tanıtımdan önce ortaya çıktı.

91mobiles tarafından paylaşılan görseller yeni nesil saati tamamen ortaya koyuyor. Yeni Samsung Galaxy Watch 5 modelinin 3 boyutlu hareketli görsellerinin paylaşılması ile yeni saatin tasarımı hakkında tanıtımdan önce tüm detaylara ulaşmış olduk. Buna göre Watch 5‘in selefine göre büyük bir değişiklik yaşamadığını söyleyebiliriz. Watch 5 Pro ise çok daha farklı görünüyor.

Her iki model de ekran koruma için Gorilla Glass DX yerine “Sapphire Crystal” kullanılıyor. Yeni saatlerde ayrıca LTE, GPS ve 5 atm‘ye kadar suya dayanıklılık da yine görsellerde yer alan özellikler arasında. Saatlerin WearOS 3.5 tabanlı One UI Watch 4.5 ile geleceği tahmin ediliyor. ,

Standart Watch 5 geçen yılki model ile aynı görünse de Watch 5 Pro daha farklı bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Beklendiği gibi Samsung’un yeni akıllı satinde ‘döner çerçeveyi’ geride bırakarak “Dijital Çerçeve” olarak adlandırdığı tasarıma geçiş yaptığını görüyoruz.

“Project X” olarak kodlanan model yeni nesilde 44 ve 46 mm’lik versiyon yerine 45 mm’lik tek boyut ile karşımıza çıkacak. Watch 5 Pro aynı zamanda çok daha kalın tuşlara ev sahipliği yapıyor. Yeni model siyah ve titanyum gri renkleri ise sunulacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir