Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Twitter’dan sürpriz karar

Twitter’dan sürpriz karar

haber haber -
11 0

Elon Musk ve Twitter arasında beklenmedik gelişmeler yaşanırken, sosyal medya platformu bir uygulamasını kapatacağını açıkladı. Twitter hesap yönetimi için kullanılan TweetDeck hizmetinin Mac sürümünün iptal edileceği dile getirildi.

Twitter, sosyal medya panosu olarak kullanılan yazılımını küçültmeye devam ediyor. TweetDeck ilk başta Windows ve Mac için duyurulmuştu. Fakat 2016 yılında alınan ani bir kararla Windows yazılımından destek çekildi. Şimdi benzer bir senaryo Mac sürümüne uygulanacak.

Twitter’ın aslında TweetDeck ile ilgili planları değişmiş gibi görünüyor. Mac uygulaması kapatılmış olsa da, web üzerinden TweetDeck hala kullanılabilir durumda. Sosyal medya yönetim panelini sadece web üzerinden tutmak isteyen Twitter, ayrıca yeni önizleme için kullanıcılara daha fazla davet dağıtmaya başlayacak.

Şirketin paylaştığı açıklama aslında çok fazla detay vermiyor. Ancak bilgilendirme tweet’i, “TweetDeck’i daha da iyi hale getirmeye ve yeni önizlememizi test etmeye odaklanmak istediklerini” ortaya koydu.

TweetDeck’i daha da iyi hale getirmeye ve yeni önizlememizi test etmeye odaklanmak için TweetDeck Mac’e veda ediyoruz. TweetDeck’i web’de kullanmaya devam edebilirsiniz ve önizlemeyi denemek için daha fazla davet önümüzdeki birkaç ay içinde kullanıma sunulacak.

Mayıs 2012’den beri Twitter’ın yan kuruluşu olarak hizmet veren TweetDeck, yeni önizlemesiyle de meraklandırdı. Ancak Blue aboneliği üzerinden Twitter’ı ‘ücretli’ hale getirmek isteyen yönetimin, TweetDeck’i de paralı yapabileceği iddia edildi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir